OVER TREAS Treasury Support

Met een achtergrond van 25 jaar binnen het internationale bankwezen (o.a. dealingrooms/financial markets/treasury) is Treas in 2015 opgericht door Hans Diele. Dit vanuit de overtuiging dat er behoefte is binnen het MKB aan ondersteuning op het gebied van treasury-oplossingen. Na publicatie van het Herstelkader Rentederivaten (2016) bleek met name op dit gebied een grote vraag naar ondersteuning. Vanaf dat moment heeft Treas zich volledig in dit Herstelkader gespecialiseerd. 

Wij kennen inmiddels alle ins & outs, bepalingen, regels, uitzonderingen en compensatieberekeningen inzake het Herstelkader Rentederivaten. Deze specialisatie heeft o.a. geresulteerd in de "Compensatiecheck": Een combinatie van een eigen geavanceerd rekenprogramma, een vlijmscherpe analyse en specialistische "derivatensoftware". Hiermee kan de juiste compensatievergoeding voor alle stappen worden berekend en verzekeren wij onze relaties van de juiste compensatie voor het rentederivaat!

Treas ondersteunt bedrijven, stichtingen, instellingen, en financieel intermediars (zoals o.a. accountants en financieel adviseurs). Met deze dienstverlening hebben wij voor meerdere relaties indrukwekkende resultaten boven bankaanbod gerealiseerd! Wij onderscheiden ons door een scherpe prijsstelling, betrokkenheid, kwaliteit, diepte van analyse en doortastendheid.

Bel ons gerust, bijvoorbeeld voor een vrijblijvende scan, referenties of nadere informatie. Wij staan u graag te woord.  

Bezoeklocatie Dokter van Deenweg 108 / Zwolle

Bezoeklocatie Dokter van Deenweg 108 / Zwolle